Cardi Comfort

Kényelmes fogyókúra

Cukormentes

Cukormentes

Fehérliszt mentes

Fehérliszt mentes

Tartósítószer mentes

Tartósítószer mentes

Színezék mentes

Színezék mentes

Ízfokozó mentes

Ízfokozó mentes

Adalékanyag mentes

Adalékanyag mentes
Egészséges, fogyókúrás

Fitness Étrend

Egy egészséges Fitness étrend mindenki számára hasznos, fontos és nem elhanyagolható. A hagyományos és főleg a magyaros konyha nem mondható sem túl egészségesnek, sem túl fogyókúrásnak!

Éppen ezért a Comfort Étrendből a fehér liszt, fehér cukor kiűzve.  A testnek nincs szüksége üres kalóriára, tehát a lisztes, cukros és egyéb finomitott alapanyagokat tartalmazó kalóriabombák kerülendők. Viszont a Fitness Étrendünkben megtalálható nagyon sokféleképpen és ízletesen elkészitett:

 • Mindenféle fajta zöldség
 • Több féle  fehérhús és tojás
 • Zsírszegény tejtermék
 • Teljes kiörlésű gabona félék
 • Mindenféle fajta gyümölcs

Az alapanyagok szakszerű módon vannak összetársitva, mert nem mindegy mit mivel eszünk. Ebben táplálkozási szakértő segít. 

Az elkészitési mód az egészseges főzési technikákra alapszik. Felejtős a jó öreg panírozás és a liter olajban való kisütés. A cukrot kiváltják a természetes eredetű édesitőszerek.

A Comfort ÉTREND  házilag elkészitett ételei nem tartalmaznak semmilyen kémiai adalékanyagot

 • NINCS Tartósitószer
 • NINCS Ízfokozó
 • NINCS Színezék

De a főzéseink alatt másfajta adalékanyagokat sem használunk, legyen szó hagyományos vagy  fitness étrendről. Az ilyen bevett praktikák mint a textúra javítok, vagy mennyiség szaporitok, vízlekötők és társaik a mi konyhánkban nem megtalálhatók. 

A Fitness Étrendünk másik nagyon fontos jellemzője, hogy a cukor és fehérliszt kiiktatása mellett a transzzsírok  maximális lecsokkentése, szinte teljes kizárása is elengedhetetlenné vált és ennek érdekében nem használunk csak nyers, feldolgozatlan, ipari -processz mentes alapanyagokat

Comfort ÉTREND szakemberei

Lőrincz Krisztina
Főszakács
Lőrincz Krisztina
Krisztina már több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a főzés tudományában.

Főzőtt már külföldön iskolákba, vendéglőkbe és tapasztalatát összegyüjtve hazatért , hogy itthon kamatoztassa ezeket. A LaCardi konyháján dolgozik 2016 óta és pontos , megbízható munkája, valamint áldott jó természete ,segitőkészsége és csapatjátékának köszönhetően 2020-tól ő vezeti a konyhát

 

Köllő Ottilia- Szakács

Ottilia gyors, pontos és igényes munkája hozzájárul ételeink kiváló minőségéhez

A szakács mesterség elsajátitását nemcsak diplomával szerezte meg, de a tűzhely mellett is rengeteg tapasztalattal rendelkezik. Időt, munkát, energiát nem kimélve mindig csak ad a körülötte levőknek. Hatalmas lelke, ember szeretete, az általa készitett ételek ízén is bőven érződik.

Gáspár Katalin
Táplálkozási szaktanácsadó
Gáspár Katalin
Kati gondoskodik arról, hogy kiszámolt kalória bázisú étrended legyen.

Ezt az étrendet az általános fogyókúrás diéta szabályainak figyelembevételével állitja össze, az egészséges étkezés normáit követve . Minden részletre kiterjedő figyelemmel követi, hogy az étrend biztositsa a test kalóriaszüksegletét, a megfelelő mennyiségű makró es mikró nutriensek bevitelével, de ugyanakkor a fogyókúrázó terveket is elősegítse.

Kati a több éves tapasztalatát a fitness és diétás étrendek összeálításában megkoronázta egy akkreditált  táplálkozási szakértő vizsgával és azóta is folyamatosan részt vesz nívós inézmények továbbképzésein, hogy folyamatosan szinvonalas  szolgáltatást tudjon nyújtani a fogyókúrázni,diétázni , egészségesen táplálkozni óhajtó klienseinek

Gáspár Csaba
Process manager
Gáspár Csaba
Csaba felügyeli és óvja a beszerzéstől az eladásig a munkafolyamatokat

Vigyázz arra, hogy az ételeinkhez használt alapanyagok a legjobb minőségűek legyenek, lehetőleg csak helyi termelőktől és ipari szennymentes termelésből.
Mint folyamatmenedzser kiváloan ért hozza, hogy a felmerülő problémákot azonnal orvosolja és kliens orientált attitűdje garancia arra, hogy vendégeink a legjobbat kaphassák. 
 

cloned image

Tudatos étkezéshez most Heti Hatos csomag

Ez a csomag tartalmaz 5 (+1) fitness EBÉDET, amit naponta kiszállítunk, hétfőtől-péntekig . A szombati ebéd bónusz, amit a pénteki kiszállitásnál átadunk.  A fitness ebédeink nem a hagyomanyos konyha receptjei szerint készülnek, hanem az egészségtudatos étkezés szabályait figyelembe véve. Mindazonáltal, ételeink ízét természetes fűszerekkel gazdagítjuk, így nem fogod hiányolni az ízletes ebédeket, ha úgy döntesz, hogy kipróbálod a HetiHatos Csomagot.

A rendszeres étkezés nagyon-nagyon fontos. Ha reggelire bekapsz 1-2-3 kávét, majd kihagyod az ebédet mert "nincs idő" , gondolván, hogy kibírod anélkül is,  majd eszel amikor hazaérsz, vagyis naponta gyakorlatilag 1x , azt is este fele, akkor ez történik a testeddel:

 • leesik a vércukor szinted napközben
 • rendszeres túlevés lesz abból az 1 étkezésből
 • a szervezet raktározni kezd
 • hízol

Melyik szimpi ezek közül? Ha egyik sem akkor lépj ki és vedd a kezedbe a DÖNTÉST, rendeld meg mindennapra ,az egészséges fitness ebédet. Egy klikk és egy hétre letudtad

Ha most tudatosan CSAK  fitness kaja mellett döntesz, akkor Neked csak annyi dolgod marad, hogy elfogyasztod mindennap az egészséges fitness ebédet és közben akár fogyhatsz is

 • nem terheled le a gyomrot nehéz, zsiros, cukros ételekkel
 • nem viszel be üres kalóriákot, ami a hízást elősegiti
 • nem mérgezed a szervezetet kémiával( tartósitószerek, szinezékek, izfokozok,stb)

Rendeld meg a HetiHatos  Csomagot , hogy biztosítsd magadnak a

 • rendszeres Fitness ebédet,
 • hogy jobb legyen a munkakedved,
 • hogy a táplálékod feltöltsön energiával és
 • a tudatos döntésed szolgálja az egészséged/fogyókúrád

 

Napi 5xi étkezés, nincs éhezés.Fitness Étrend

A fitness ÉTREND nem csak 1 étkezést tartalmaz, hanem az egésznapos táplálkozáshoz szükséges 5 étkezést . Készen minden megfőzve , kiadagolva, felcsomagolva. Az 5 étkezés összesen annyi kalória amennyit az Étrend mutat, amit Te választasz.

LaCardi gyorsétterem "Fast Salad Food" konyhája elkésziti a Comfort Fitness Étrendnek megfelelően és naponta házhoz is szállítja !


Jelenleg 5 féle Comfort Fitness Étrendünk van. 

3 drb nők kedvence,  

 • 1200-1300 kcal
 • 14oo-1500 kcal illetve
 • 16oo-17oo kcal napi bevitellel

2 drb férfiak választása,

 • 17oo-1800 kcal illetve
 • 19oo-2ooo kcal napi bevitellel

Minden Comfort Fitness Étrend tartalmaz: 

 • Napi 3x főétkezést (reggeli, ebéd, vacsora)
 • Napi 2x nasit (tízórai, uzsonna)
 • Mérést, a kiszámolt kalóriák figyelembevételével
 • Kiadagolást, a fitness étrendben kért porció szerint
 • Minden étkezés külön csomagolását
 • Naponta házhoz szállítást

A napi kalória fogyasztás az 5 étkezésre van elosztva, az általános fogyókúrás-diéta szabályait figyelembe véve.

fitness

6

éve táplálkozástudomány

16

éve főzünk

26

éve tevékenykedünk

300+

hűséges kliens
apple

A bíztató és motiváló DuplaFitness ÉTREND

A tudatos étkezés nemcsak az egészségre de a kilókra is látványosan kihat. Ha pedig van egy motiváló és biztató környezet, akkor minden egyszerű. Épp ezért van megalkotva a Páros Étrend.

Mindketten tudtok haladni a célotok felé, nem kell külön főzni. Egymást bíztatva, már az első hónap után szép eredmények lesznek. És ráadásul ezt mi meg is jutalmazzuk. Hogyan?...olvass tovább

 

Minden Páros Fitness Étrend előfizető nálunk hagyhatja a plussz kilóit, mi begyűjtjük azokat és fizetünk is érte. Természetesen ez opciós, csak akkor érvényes, ha kedvetek van úgy fogyizni, hogy közbe ezért fizetség is jár

Mi van, mi ez?

Hát igen, ha már egy hónapot velünk étkeztetek, akkor van eredmény is. És az eredményt megjutalmazzuk a meghirdetett Kiló Begyűjtési Akcióval

-KB Akció-

Ahány kilót összesen ketten leadtok  az 1 hónap alatt, mi annyi százalékkal olcsóbban adjuk a következő havi Páros Fitness Étrendet. 

Ehhez mást nem kell tenni, csak az első havi megrendelésnél küldjetek mindketten 2-2 képet .

Egyik kép teljes alak, állsz a mérlegen, másik képen látszanak a lábaid amint állsz a mérlegen és a mérleg mutatója is jól érvényesül, vagyis tisztán kivehető hány kilót mutat a mérleg. Ezt hónap végén megismételitek, hogy legyen összehasonlitás és látszodjon a havi fogyás.

(A képeket sehol nem használjuk fel, nem képezik a tulajdonunkat, csak bizonyitékként tekinthetők az AKCIÓ érvényesitéséhez)

Mit mondanak a klienseink

Basic Info
Hány kalóriát kell enni egy nap a fogyáshoz?

Hány kalóriát kell enni egy nap a fogyáshoz?

Erre a kérdésre a választ néhanapján kutakodja az ember, attól függően, hogy pont hol tart a hízásban. Aztán egyszercsak hirtelen kezdi érdekelni a téma. És felszínre kerül a mélyhang. Basszus. Nem férek bele a tavalyi nadrágomba, fogyni kéne pár kilót

Aki kutat az talál, mert van számos kalóriakalkulátor a neten. Több-kevesebb pontosággal mindenik kiszámolja, hogy mennyi kalóriát kéne enni naponta.Teljes pontosaggal ezt csak laboratoriumi vizsgálat tudja megállapitani.

De mi is az, ami összezavarja a többséget?

 1. Maximum napi kalória. Az a mennyiség amit fogyasztani kell, ahhoz, hogy ne hizzál, súlymegtartáshoz. Ezt adják meg a kalóriakalkulátorok
 2. Minimum napi kalória. Az a mennyiság ami szolgálja a szervezet túlélését. Ez az alapanyagcseréhez szükséges kalória mennyiség és egyszerű matek képletekkel kiszámolható
 • Nőknél
 • 18-30 év között 14,7x kg + 496
 • 30-60 év között 8,7 x kg  + 829
 • Férfiaknál
 • 18-30 év között 15,3 x kg + 679
 • 30-60 év közott 11,6 x kg + 879

     3. Az egészséges fogyáshoz szükséges napi kalória. Az a mennyiség ami a maximum napi és minimum napi kalóriabevitel között variál. Kalóriadeficit előidézés a neve és a lényeg, hogy kevesebb legyen mint a napi maximum(1-es pont), de ne menjen a napi minimum (2-es pont) szint alá. Ennek  meghatározásában segíthet táplálkozási tanácsadó. Általában már egy kb 4oo-5oo kcal deficit is szolgálja az egészséges súlyvesztés tempóját, de mindig szempont az, hogy honnan indulsz 

Mire jó a vízívás a fogyókúrában?
Víz
Mire jó a vízívás a fogyókúrában?

A víz nemcsak a fogyókúra alatt segíti a szervezetet, hanem mindig, mindennap, minden órában. Hisz a testünk 70%-a víz, azt folyamatosan veszítjuk és pótolni kell. 

De a fogyókúra ideje alatt legalább olyan fontos az ivás mint a megfelelő étkezés. Ide nem tartozik semmilyen alkohol, kávé, üditő vagy egyéb cukros ital, kakaó, tej, 100%-os (vagy nem) gyümölcslevek, stb.

VÍZ, azt igyál, naponta legalább minimum 3 decit/10 kg testsúly . Ha 80 kilós vagy minimum 2,4 liter  jó minőségű vízzel kell pótold a napi vízveszteséget , hogy ne száradj ki, ne hizzál, ne legyenek ilyen olyan nyavalyáid, de ha még mozogsz is, akkor már meg se állj a 3 liter alatt.

 

Jó lesz majd a light vagy a diétás...
Nutricionista
Jó lesz majd a light vagy a diétás...

Általában , hogy nyugtassuk a lelkiismeretünket, "dietás" vagy "light" verziót kérünk abból, amiről tudjuk, hogy nem feltétlenül szolgálja az egészségünk. De már nem vesszük a fáradtságot, hogy megvizsgáljuk az összetevőket, elég a megnevezés is

A dietás szó nem minden esetben azt takarja amire te gondolsz. Mert a cukorbetegek, szívbetegek és egyéb betegségekben szenvedő emberek számára fogyasztható ételek NEM fogyókúrás ételek, nem tartalmaznak kevesebb kalóriát, mint a nem diétás társaik, csak más a kalóriák forrása. Lassúbb a felszívódásuk, de az energiatartalmuk ettől még nem megfelelő. 

Ne hagyd magad becsapni! Sok étel esetén a light vagy diétás felirat vagy cukor-, vagy zsírmennyiség tekintetében jelent csökkentett tartalmat, ám jellemzően a másik anyagból (cukormentesnél zsírból, zsírmentesnél cukorból vagy más szénhidrátból) jóval több van, hogy valamitől íze legyen az adott ételnek! Nézz utána, érdeklődj, hogy MITŐL diétás, mit tartalmaz és kinek való igazán!

 

Az alvás nemcsak pihentet, de fogyaszt is
Szépség
Az alvás nemcsak pihentet, de fogyaszt is

A keves alvás a leptin alacsony szintjével jár együtt.Ez a hormon felelős az étkezések utáni telitettség érzet kialakulásáért, valamint szerepet játszik a zsíranyagcsere, az étvágy ,a jóllakottság szabályozásában. 

Ugyanakkor a kialvatlanság eredményezi a ghrelin szint növekedését. Eme hormon fő funkciója az éhségérzet kiváltása. A kialvatlanságnak köszönhető összezavarodott hormonháztartás nem képes megtartani az egyensúlyt a szükséges kontra elégséges mennyiségű élelmiszer bevitel között.

Folyamatos a nassolási igény, a késői lefekvéssel megteremtve a lehetőségét a plussz étkezéseknek, alkoholfogyasztásnak, nasinak, ebből kialakitva azt a szokást amit észrevétlenul átvesz  a tudatalatti és naponta alkalmaz

Tudod, hogy a COMFORT Fitness Étrend Neked való,
mert hoztál egy DÖNTÉST, de elfoglalt nő/férfi vagy, ezért nem akarsz étrendes bevásárlólistát, pláné nem kalóriaszámolgatást. És nem akarsz órákot főzicskézni, sőt egyetlen percet sem, ráadásul eszedbe sincs méregetni az ételek grammját, viszont van pár plusz kilód amitől szabadulnál és hát nagyon nincs aki segítsen, azt azonban már tudod, hogy egyedül nehéz. Persze szereted a kényelmes és praktikus megoldásokat, ahol a szakik profin elvégzik a munkát, neked csak élvezni kell az eredményt. És végül, de nem utolsó sorban, őrulten vágysz egy új ruhatárra, kisebb méretekkel :-)

Lorem ipsum dolor sit amet, dicta feugiat te nam. No nemore iracundia mei, an eum quaeque omittantur. Consul malorum sed te, vero altera doming ex cum. An oblique commune sapientem vix. Te debitis referrentur pri, ius et nullam numquam. Audire virtute sadipscing has cu, vix illum intellegebat definitiones ad.

Pri magna prodesset ei, eum cu mazim putant audiam. Quo in wisi posidonium, idque docendi senserit sea ea. Vel no ancillae noluisse scripserit, iuvaret vulputate vis cu, eu unum insolens vulputate mel. Ea ius graeco dolorem. At eos lobortis delicatissimi, ne tota nulla fuisset mea, errem oratio assentior eu mel.

Vel eu everti blandit, ea legere evertitur disputando qui. Utinam nominati pericula te sit. Dico atqui duo cu, integre minimum duo te, commodo eleifend et eos. Pro at summo viris, usu an scripta forensibus, summo gloriatur quo et. Et pri mutat cetero suscipiantur.

Natum nemore contentiones eam et, no sed ludus conceptam. Eu has menandri sapientem. Eum et debet meliore reprehendunt. At autem scaevola comprehensam eam, in suas scripserit vim, id qui senserit assentior. Dolorem mentitum at nam, ei sea nulla definitiones. At nam posse tibique.

Eos detracto scriptorem ea. Vix te ignota rationibus, mel id everti meliore probatus. Sit cibo tacimates eleifend an, ut duo duis facilis. Exerci senserit nam eu, mea id eligendi delicata adolescens. Prima libris mollis eam in. Eum ea tation fabellas urbanitas, graeci luptatum nec te, duo equidem inciderint cu. His ut aperiam salutandi eloquentiam.

Válaszd ki a Neked megfelelő étrendet és az eredmény garantált 100% Adj esélyt magadnak!

A -Megrendelem- vagy -Kérem- gombra kattintva feljön egy új lap, oda tudod beírni, hogy milyen email címen vegyük fel veled a kapcsolatot, illetve hová szállitsuk a megrendelést _____________________________________________ A kiszállítás* Gyergyószentmiklóson ingyenes. Távolabbi helységekbe 1 lej/km. Napi kiszállitás 11.30-14 óra között

Étrendjeink minőségéért garanciát vállalunk. Ha a vásárlástól számitott 7 napon belül  jelzed az elégedetlenséged, mi szó nélkül visszatéritjük a még fel nem használt összeget, időarányosan

Klienseink elégedettsége a legfontosabb számunkra, de kérjük vedd figyelembe, hogy a  Cardi Comfort Fitness Étrendje szigorú és  nem személyre szabott, tehát adódhat olyan étkezés, ami tartalmaz számodra nem tetsző elemeket. Habár külön hangsúlyt fektetünk arra, hogy ne használjunk olyan élelmiszert ami a "ritka izléssel"  jár.  Ugyanakkor amit lehet, helyi kistermelőktől szerzünk be, ipari szennymentes termelésből. Az egészséges étkezés a jó alapanyagoknál kezdődik. És mi ehhez tartjuk magunkat

Heti Hatos Csomag

99 ron

HetiHatos Csomag ÁR 79lej/hét
 • 5+1 napra fitness ebéd
 • Hétfőtől -péntekig egészségesen
 • Szombat az ráadas, bónusz
 • Kiszámolt kalóriával
 • Fehér liszt mentes
 • Cukor mentes
 • Fogyókúrát támogatja
 • Naponta kiszállítva
 • Kiszállítás díjmentes*

Cardi COMFORT HetiHatos  Csomag 1 hétre van .    A cComfort HetiHatos csomagot legkésőbb  vasárnap este 20 óráig  kell megrendelni, ahhoz hogy a rákövetkező hétfőtől szállítani lehessen. Fitness ebéd hétfőtől péntekig, napi díjmentes kiszállitással*.  A szombati ebéd bónusz, amit pénteki kiszállitásnál átadunk

A csomag ára az első kiszállitásnál egy öszegben fizetődik, így  tud érvényessé válni a hétvégi bónusz és az ingyenes napi kiszállitás. 

A jövő heti ebédcsomag tartalma: 

 • Hétfő 20.09 Tepsis csirkecombok, brokkoli pürével és paradicsom salátával
 • Kedd 21.09 Sült csirkemáj, spenótos basmati rizs körettel és csemege uborka
 • Szerda 22.09 Grillezett csirkemell, sült édeskrumplival és sült céklával, kapros káposzta salátával
 • Csütörtök 23.09 Tök fasírozott , petrezselymes krumpli és sült paprika
 • Péntek 24.09 Lecsó, jázmin rizzsel, pulykahússal . Házi madártej cukormentesen, édesitővel
 • Szombat 25.09 Répás csicseriborsó, piritott csirkehús falatokkal
 •  
Diet Pack

109 ron

DietPack Csomag ÁR 89lej/hét
 • 6 nap Fitness Saláta Tál
 • Hétfőtől-szombatig egészségesen
 • Bármelyik főétkezésnek megfelel
 • Kiszámolt kalóriával
 • Fogyókúrás, egészséges 
 • Fehér liszt mentes
 • Nincs hozzáadott cukor
 • Naponta kiszállítva
 • Kiszállítás díjmentes*

Cardi COMFORT   DietPack Csomag 1 hétre van

cComfort DietPack   Csomagot legkésőbb vasárnap este 20 óráig kell megrendelni, ahhoz,  hogy a rákövetkező hétfőtől szállítani lehessen. Fitness saláták hétfőtől -szombatig, napi díjmentes kiszállitással*. A szombati SalátaTál a pénteki kiszállitásnál átadódik

A csomag ára az első kiszállitásnál egy öszegben fizetődik, így  tud érvényessé válni  az ingyenes napi kiszállitás. 

A jövő heti DietPack csomag tartalma: 

 • 20.09 Sonka saláta (paprika, káposzta, paradicsom, uborka, zöldhagyma, piritott sonka, tehéntúró)
 • 21.09 Mentás cukkini saláta (cukkini, alma, menta, citrom, görög joghurt, piritott csirkemell)
 • 22.09 Caesar salata (jégsaláta, paradicsom, rozsos kruton, csirkemell, sajt, caesar szósz)
 • 23.09 Tonhal saláta (uborka, paradicsom, káposzta, jégsaláta, kukorica, tojás, tonhal)
 • 24.09 Orosz saláta (paradicsom, paprika, burgonya, újhagyma, piritott csirkehús, öntet)
 • 25.09 Fetás céklasaláta (cékla, feta sajt , tört mogyoró, petrezselyem, jégsaláta, citromos öntet)
Fitness Étrend

1399 ron

Fitness Étrend ÁR 1299lej/hó
 • 30 napra Fitness Étrend
 • Napi 5xi étkezés 1 személyre
 • Kiszámolt kalóriával
 • Kimérve, kiadagolva
 • Minden étkezés külön csomagolva
 • Fogyókúrás, egészséges
 • Fehér liszt és cukormentes
 • Naponta kiszállitva
 • Kiszállitás díjmentes*

Cardi COMFORT  Fitness ÉTREND 30 napos időtartamú és 1 személyre szól.

A Fitness ÉTREND csomag, a megrendelés utáni, következő hétfőtől lesz szállítva, 30 napon keresztül. A megrendelés a csomag kifizetését követően lépik érvénybe.

Nincs szünet, nincs csalónap!- 30 nap alatt 150 kontrollált étkezés-

Napi 5xi étkezés, nincs éhezés!

Garantált sülycsökkenés EGÉSZSÉGES módon!

x

Napi kalóriaszükséglet kalkulátor

Kiszámoljuk Neked, hogy mennyi a napi kalóriaszükségleted. Töltsd ki az adatokat és az eredményt azonnal küldjük is

Nemed
cm
kg
év
Aktivitásod
Megrendelem
Ezt választom:
GDPR
ASZF

*A kiszállítás Gyergyószentmiklóson ingyenes. Távolabbi helységekbe 1 lej/km